Εγγραφές 2013-2014

Οι εγγραφές στο τμήμα τένις του Α.Σ.Ο.Χ ΦΟΙΒΟΣ ξεκινούν για την νέα προπονητική χρονιά από την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου.

  Οι ακαδημίες  τένις του ομίλου μας  αφορούν παιδιά και ενήλικες όλων των ηλικιών:

Α. ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ JUNIOR  :


  • Τμήματα μίνι τένις από 5 έως 10 χρονών
  • Τμήματα παιδικά από 10 και πάνω
  • Τμήματα προ αγωνιστικά 8 με 10 χρονών
  • Αγωνιστική ομάδα 12 -14 χρονών 



 Στον όμιλο μας εφαρμόζουμε το πρόγραμμα tennis 10s , το οποίο είναι εγκεκριμένο από την ITF (International Tennis Federation= Διεθνή Ομοσπονδία Τένις).  To tennis 10s είναι το τένις που παίζεται από παιδιά ηλικίας 10 χρονών και κάτω, σε μικρότερα γήπεδα και με μπάλες πιο αργές. Είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να ξεκινήσει το παιδί να παίζει τένις, καθιστά πιο εύκολο το παιχνίδι, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσει την σωστή τεχνική και τακτική, δημιουργώντας έτσι τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ώστε τελικά να αγαπήσει το άθλημα. Για τον λόγο αυτό το πρόγραμμα αυτό εφαρμόζεται και σε παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας(τμήματα παιδικά από 10 και πάνω) που άργησαν να ξεκινήσουν το τένις καθώς και σε ενήλικες , με την προοδευτική μετάβαση από στάδιο σε στάδιο να πραγματοποιείται με πιο γοργούς ρυθμούς.
  Όλα τα παιδικά τμήματα εκτός από το προ αγωνιστικό και το αγωνιστικό κάνουν 2 φορές την εβδομάδα ωριαίο μάθημα, με την δυνατότητα να κάνουν και 3η φορά μέσα στην εβδομάδα κάθε Σάββατο.
Τα προοδευτικά στάδια του προγράμματος tennis 10s.





             



Το tennis 10's και το tennisexpress για ενήλικες είναι μέρος της καμπάνιας του Play n' stay (Παίξε και μείνε). Δείτε τα παραπάνω βίντεο..

    Όπως και πέρσι  οι μικροί μαθητές μας θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν την πρόοδο τους με το πρόγραμμα Junior Aces!:

                             



Επιπλέον, όλοι οι μαθητές άνω των 10 ετών και όλοι οι ενήλικες μαθητές μπορούν να ελέγχουν και να καταγράφουν την βελτίωση τους στη διάρκεια του χρόνου με την βοήθεια του προγράμματος ITN Assessment . Θα είναι με αυτό τον τρόπο ενήμεροι για όλες τις πτυχές του παιχνιδιού τους, π.χ για την ακρίβεια και σταθερότητα στο forehand τους , την δύναμη και τοποθέτηση στο σερβίς τους κτλ. Στη γραφική παράσταση που ακολουθεί, διακρίνεται η βελτίωση ενός μαθητή σε διάστημα 2 μηνών




B.ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Οι ενήλικες όλων των ηλικιών  μπορούν να διδαχθούν και να προπονηθούν στο όμορφο άθλημα του τένις, σε τμήματα ειδικά διαμορφωμένα ανάλογα με το επίπεδο (αρχάριο, μεσαίο, προχωρημένο) και την ηλικία.Οι αρχάριοι ενήλικες θα γνωρίσουν το τένις μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο για ενήλικες, το επίσημο πρόγραμμα της ITF TennisExpress .




Παροχές:


  •    Φέτος, όπως και πέρσι στα τμήματα  ενηλίκων δίνεται η δυνατότητα εκτός από τις 2 φορές την εβδομάδα που αποτελεί το βασικό πρόγραμμα μαθημάτων , να κάνουν μάθημα και 3η φορά την εβδομάδα κάθε Σάββατο, ως προληπτική αναπλήρωση των μαθημάτων που τυχόν θα χαθούν λόγω βροχής!
  • Επίσης κάθε Σάββατο στις 10.00 το πρωί φέτος θα έχουν την δυνατότητα οι μαθητές μας με εβδομαδιαία ηλεκτρονική δήλωση από το παρόν site να συμμετάσχουν σε ένα ωριαίο μάθημα Cardio tennis.!
  • Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι αθλητές μας θα συμμετάσχουν στο  Foivos tennis Ladder το οποίο φέτος θα ξεκινήσει στα μέσα του Οκτωβρίου 2013 . Έτσι, θα έχουν την ευκαιρία να παίζουν αγώνες τένις, καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς, να αποκτήσουν αγωνιστική εμπειρία και να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους!

  • Καταγραφή της προόδου των μαθητών με την χρήση του προγράμματος ITN Assessment ,όπως περιγράφεται και πιο πάνω και είσοδος στο σύστημα αγώνων Tennisrace

  • Συμμετοχή στο ετήσιο τουρνουά του ομίλου Foivos tennis Cup, στο τέλος της χρονιάς (1 - 21 Ιουνίου) με σύστημα ομίλων (round robin), που εξασφαλίζει την συμμετοχή των μαθητών σε όσο περισσότερους αγώνες γίνεται στο μονό, στο διπλό και στο μεικτό διπλό.





ΕΓΓΡΑΦΕΣ :


Οι εγγραφές στα προκαθορισμένα όπως και πέρσι ( αναφορικά με τις μέρες τις ώρες και το επίπεδο) τμήματα  ξεκινούν την Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη 2013 και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη. Για να πραγματοποιηθεί η εγγραφή πρέπει να περάσετε αυτοπροσώπως από τα γραφεία του ομίλου μας:






ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ « Φ Ο Ι Β Ο Σ »
Κάχι Καχιασβίλι 1, Ολυμπιακό Χωριό, Τ.Κ 136 77
Τηλ. & Φαξ: 210 24 67 447   , Κιν.:   697745190
E-mail: info@asoxfoivos.gr
& nsotirop@gmail.com

   Καλό είναι να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας όσο πιο σύντομα γίνεται, έτσι ώστε να ενταχθείτε στα γκρουπ προπόνησης από νωρίς,για να προλάβετε την κάλυψη των κενών θέσεων, και να μην μείνετε εκτός τμημάτων . Αυτό ισχύει και για τους παλιούς μαθητές του ομίλου μας!





ΈΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΆΤΩΝ :

 Τα μαθήματα  ξεκινούν την Δευτέρα 16  Σεπτεμβρίου. Καλή διδακτική χρονιά!



ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:



Εκτός από τα γραφεία του ομίλου μας,  μπορείτε να κατεβάσετε τις αιτήσεις εγγραφής από τους ακόλουθους συνδέσμους και να δείτε τις ώρες και μέρες που σας ενδιαφέρουν, ανάλογα με το επίπεδό σας . Οι μέρες και οι ώρες που προτείνονται εδώ, συντάχθηκαν βασιζόμενες στην εμπειρία των τελευταίων χρόνων. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει ευελιξία στο πρόγραμμα αν οι ανάγκες το απαιτήσουν και ενδεχόμενα μέχρι το τέλος των εγγραφών κάποια τμήματα να τροποποιηθούν ως προς τα επίπεδα και τις ηλικίες:


Αίτηση εγγραφής αρχάριων ενηλίκων

Αίτηση εγγραφής ενηλίκων μεσαίου επιπέδου  Δημιουργήθηκε ένα ακόμα τμήμα:Δευτέρα - Τετάρτη 20:00 - 21:00.

Αίτηση εγγραφής ενηλίκων προχωρημένου επιπέδου

Αίτηση εγγραφής αρχάριων παιδιών

Αίτηση εγγραφής μεσαίου επιπέδου παιδιών

Αίτηση εγγραφής αγωνιστικού

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προπόνηση τένις στο σπίτι: Volume I

Ποιό είναι το σωστό μέγεθος λαβής ρακέτας? - grip size.

Οι νικητές του 2oυ Olympic Village tennis Open