FOIVOS TENNIS CUP 2012(LAST UPDATE Σάββατο 30/06/12 1:12


   Μετά το Foivos tennis Ladder και το 1ο Olympic Village Tennis Open είναι η σειρά του ετήσιου και καθιερωμένου εσωτερικού τουρνουά του τμήματος τένις του Α.Σ.Ο.Χ "ΦΟΙΒΟΣ" ! Το τουρνουά μας διεξάγεται με την μορφή των ομίλων, με κατηγορίες διακριτές ανάλογα με το επίπεδο των μαθητών (αρχάριο,μεσαίο και προχωρημένο). Φέτος εκτός από τα παραδοσιακά διπλά, θα γίνουν και μεικτά διπλά!
To σύστημα ομίλων (round robin) παρότι εξ ορισμού επιφυλάσσει περισσότερη δουλειά για τους οργανωτές του, προτιμάται από αυτό του απλού αποκλεισμού, γιατί έτσι δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές μας, να παίξουν όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες και να πλουτίσουν τις εμπειρίες τους.Η μαθησιακή διαδικασία λοιπόν, ιδίως για τους μαθητές μας που ξεκίνησαν το τένις φέτος, κορυφώνεται και ολοκληρώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Χωρίς αυτή την κατάληξη, η προπονητική πορεία των μαθητών μας θα ήταν ελλιπής.
Δίνεται η δυνατότητα σε όσους δεν είναι μαθητές μας, αν θέλουν να συμμετάσχουν στο εσωτερικό τουρνουά αρκεί να εγγραφούν στον όμιλό μας καταβάλλοντας την συνδρομή του μηνός Ιουνίου.
   Το Σάββατο 30 Ιουνίου και ώρα 20:20 θα γίνουν οι απονομές των μεταλλίων στους νικητές και  το τμήμα τένις του Φοίβου θα κλείσει έτσι πανηγυρικά το προπονητικό έτος 2011-12.Πιο πριν θα διεξαχθεί ο τελικός των προχωρημένων ανδρών ή  γυναικών,(18:00) ενώ λίγο πριν τις απονομές στις 20:00, θα προηγηθούν τα 2 10λεπτα του μικρού και μεγάλου τελικού του κόκκινου πρωταθλήματος των μικρών μας αθλητών.Να είστε εκεί έτσι ώστε να χειροκροτήσετε τις προσπάθειες των μικρών και μεγάλων αθλητών μας.
   Στα ακόλουθα αρχεία μπορείτε να ενημερωθείτε για την πορεία και το πρόγραμμα των αγώνων του τουρνουά:

       Όμιλοι Foivos tennis cup 2012   

  (τα ονόματα που είναι με πορτοκαλί σημειωμένα είναι αυτά που δεν πρόλαβαν να παίξουν μεταξύ τους στην φάση των ομίλων και παίζουν στο ταμπλό ,ετσι ώστε να κριθεί ποιος απο τους 2 προχωρά στον επόμενο γύρο.Σε κάθε όμιλο προχωράνε 3 άτομα και παίζουν με άτομα άλλων ομίλων.Οι πρώτοι κάθε ομίλων καταλαμβάνουν θέσεις κατάταξης στο ταμπλό και παίζουν με τους 3ους των άλλων ομίλων. Οι 2οι παίζουν και αυτοί με 3ους ή ενδεχόμενα και με 2ους άλλων ομίλων.Η ακριβής αντιστοιχία των ομίλων δεν είναι εφικτή λόγω του πολυάριθμου τους.Σε κάθε περίπτωση το κριτήριο είναι οι μαθητές μας, να παίξουν όσο γίνεται περισσότερους αγώνες με άτομα που δεν έχουν ξαναπαίξει.)

Νέο!!Ταμπλώ τελικής φάσης Foivos tennis cup 2012 

  Πρόγραμμα Foivos tennis Cup 2012. (last update Σάββατο 30/06/12 01:11) μέχρι και το Σάββατο 30/06/12(Παρακαλούνται οι μαθητές να ελέγχουν συνεχώς το πρόγραμμα γιατί μπορούν να γίνουν αλλαγές μέχρι την τελευταία στιγμή!!)  :

Ο Τσακ Νόρις είναι η μασκότ των αγώνων:-)!

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
POU VLEPOUME POIES MERES KAI WRES PAIZOUME? THANKS :)
Ο χρήστης Nikos S είπε…
Έτοιμο το αρχείο...Αύριο το απόγευμα θα αναρτηθούν και οι υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΝΙΚΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ,ΜΠΟΡΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 9 μμ,ΕΠΙΣΗΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΛΑΧΟΥ
Ο χρήστης Demi K. είπε…
Apo 13/6 k meta ka8e mera meta tis 7.. Dimitra Kalantzi
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΛΑΧΟΥ & ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΤΡΙΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ,ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 9μμ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τετάρτη 13 μπορώ μετά τις 9, Παρασκευή 15 και Κυριακή 17 δεν μπορώ, Δευτέρα 18 μπορώ μετά τις 9. Ευχαριστώ. Αντωνίου Κατερίνα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποτε θα αναρτηθει το προγραμμα της εβδομαδας?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
niko kalispera!!!ean ginetai,thelw na paiksw auti tn evdomada kai to sk ean einai eukolo..euxaristw,roula,i mikri gogi!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γεια σας κυριε Νικο την Κιριακη 17 δεν μπορω!!!!Δομνικη Καραουλη
Ο χρήστης Demi K. είπε…
Niko parathrhsa oti exeis valei mentikarh-vlaxoulh kai pempth k paraskevh. Mhpws exeis kanei la8os kapoio onoma? Dhmhtra Kalantzi
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Niko tin kiriaki 17/06 den xero an prolaveno stis 19:00 pou me exeis valei.An mporeis vale me argotera.Apo tis 20:00 kai meta einai ok.
Βασιλης Δεσιπρης
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλημερα κυριε Νικο!Η Δομνικη Καραουλη ειμαι και θα ηθελα να σας ενημερωσω πως την Τριτη 19 μπορω μονο πριν 6 το απογευμα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα λειπω απο αύριο μέχρι την Πέμπτη το βράδυ. Δεν παίξαμε το ματς με τον Κατσιλερο λόγω αέρα, μπορούμε και οι δυο Παρασκευή 9+ αν βγαίνει. Τη Δευτέρα με έχεις βάλει διπλα αλλα δε θα είμαι εδώ.
Ευχαριστώ , Λουκάς
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Νίκο την Τετάρτη 20/6 και Πέμπτη 21/6 μπορώ για αγώνα μόνο στις 22.00. Λιαρμακόπουλος Σ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κ.Νίκο που θα βρούμε πότε παίζουμε αυτήν την εβδομάδα?
Αριάδνη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επιπλέον δεν μπορώ να παίξω αυτήν την Τρίτη (19/6).
Αριάδνη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
κ. Νίκο,την Τρίτη 19/6 δεν μπορω να παίξω λόγω εξετάσεων.Μετά την Τρίτη είμαι ελεύθερη.
Ηλέκτρα Παντάκη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απο Καραγιαννιδη Γιωργο στης 22/6/2012 Παρασκευη δεν μπορω να παιζω αγωνα,βαλεμε αν θελεις τεταρτη 20/6 απο 19,00-20,00 και απο 20,00-21,00(και δυο αγωνες)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
ΑΠΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑ ΜΕΓΚΟΥΛΗ
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΜΑΣ ΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΛΕΙΠΟΥΜΕ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΝΙΚΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΙΚΤΩΝ ΔΙΠΛΩΝ ΒΛΑΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΕ ΒΛΑΧΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Νίκο καλημέρα. Νίκος Ζουμπουλάκης. Μπορώ Πέμπτη, Παρασκευή (εκτός από την ώρα της Εθνικής), Σάββατο (μέχρι και της 19.00) και Κυριακή (όλες τις απογευματινές ώρες). Ευχαριστώ
Ο χρήστης ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ είπε…
Νίκο καλημέρα, στις 22-23-24 δεν θα είμαι Αθήνα ελπίζω να μην δημιουργώ μεγάλη αναστάτωση στο πρόγραμμα .
Αθανασίου Κώστας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΝΙΚΟ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΙΜΑΙ.....ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 11 00 ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ,ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ....ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΞΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΙΜΑΙ FREE ΤΟ ΙΔΙΟ....ΜΠΑΖΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΝΙΚΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΚΟΛΛΙΑΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΟΥΒΑΤΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ.ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΕ ΤΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΠΛΟ Η ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΝΙΚΟ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΣΟΦΟΚΛΗ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΜΕΙΚΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΩΡΑ 22:00. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΑΛΕ ΜΑΣ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΙΝ Ή ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ (ΚΟΛΛΙΑΣ/ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ). ΑΠΛΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΤΟΣ.
ΓΙΩΤΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ !!!!ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΝΑ ΔΑΜΑΣΚΟΥ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΞΕΧΑΣΑ!!! ΒΛΑΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δημητρίου Θανάσης: Σάββατο πρωί δεν μπορώ να παίξω γιατί δουλεύω,μπορώ απόγευμα σαββάτου και την κυριακή πρωί ή/και απόγευμα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Geia sou Niko!Me exeis valei tin kiriaki 3 agones!!!Mipos na to xanaskefteis?εκτος αν φερεις και το ΕΚΑΒ!2 paleuontai , oxi kai 3!vale me simera an mporeis i savvato apogeuma!

Δεσιπρης Βασιλης
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γεια σας Νικο, σας παρακαλώ μποριτε να με βάλετε να πεζο αλι μέρα γιατί σήμερα στίς 20.00 δεν μπορώ. Ευχαριστώ, Λενκα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Νίκο καλημέρα.Νίκος Ζουμπουλάκης. Την βδομάδα που ξεκινάει από Δευτέρα 25/6 θα μπορέσω μόνο Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη. Βάλε με μόνο αυτές τις μέρες. SOS
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
απο Καραγιαννιδη Γιωργο Νικο αυριο ο Ζουρνατσης εχει καποια δουλεια και θα πρεπει να ακυρωθη ο διπλος που εχουμε με Βλαχο/?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλησπέρα, βάλε με αν γίνεται Τρίτη, Τετάρτη γιατί φεύγω Πέμπτη και γυρίζω Τρίτη βράδυ. Μετά θα είμαι εδώ, Λουκάς
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κ.Νίκο εγώ τελικά πότε θα παίξω;Αριάδνη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Νίκο καλησπέρα. Τον Β'Προημητελικός Διπλού Ανδρών της Παρασκευής βάλτον στις 17.00 γιατί στις 20.00 δεν μπορώ (έχω γάμο). Ευχαριστώ. Νίκος Ζουμπουλάκης

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προπόνηση τένις στο σπίτι: Volume I

Ποιό είναι το σωστό μέγεθος λαβής ρακέτας? - grip size.

Οι νικητές του 2oυ Olympic Village tennis Open