Foivos tennis cup 2012, και του χρόνου...


Το Foivos tennis cup 2012, το  ετήσιο εσωτερικό τουρνουά του ομίλου μας ,που ξεκίνησε το Σάββατο 9 Ιουνίου, ολοκληρώθηκε το Σάββατο 30 Ιουνίου με την τελετή λήξης στα γήπεδα τένις του Ολυμπιακού χωριού.
  Αυτές τις 3 βδομάδες πραγματοποιήθηκαν  475(!!) αγώνες όλων των επιπέδων, από αυτό του κόκκινου επιπέδου του Tennis 10's, μέχρι αυτό των προχωρημένων ενηλίκων.
    Το Σάββατο λοιπόν , ο  οργασμός αυτός του τένις  έφτασε στην κορύφωση του, με την πραγματοποίηση του τελικού των προχωρημένων ανδρών μεταξύ του Lucio Matias Oliveri και του Κων/νου Κατσίλερου. Για 4η συνεχόμενη φορά ο Lucio Matias Oliveri αναδείχτηκε πρωταθλητής στο  advanced επίπεδο σε ένα όμορφο και ποιοτικό παιχνίδι .
    Ωστόσο, ο μικρός τελικός του κόκκινου πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων Π3 και Αστέρια και ο μεγάλος τελικός μεταξύ των ομάδων ΗΝΝΑ και της Μεγάλη Ρακέτας ήταν οι αγώνες που κλέψανε τη παράσταση, αφού ήταν απολαυστικό να παρακολουθείς τους λιλιπούτειους αθλητές στις προσπάθειές τους να κερδίσουν τον πόντο.Οι μικροί μας μαθητές  έπαιξαν τένις κάτω από τους ήχους της μουσικής, το διασκέδασαν και αλληλεπίδρασαν ομαδικά με πνεύμα ευγενούς άμιλλας μπροστά στα μάτια των γονιών τους που χαιρόταν και ενίσχυαν τις προσπάθειες τους .
   Για την ιστορία, στο μικρό τελικό του κόκκινου πρωταθλήματος νικητές αναδείχτηκαν τα Αστέρια ενώ στο μεγάλο τελικό οι ΗΝΝΑ.(τα ονόματα των ομάδων αποτελούν έμπνευση των μαθητών μας!)
    Αμέσως μετά ακολούθησαν σε πανηγυρικό κλίμα οι απονομές των επάθλων στους νικητές, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την φετινή προπονητική χρονιά.
   Στο ακόλουθο αρχείο μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των ταμπλό της τελικής φάσης που ακολούθησαν  την φάση των ομίλων, και κατά συνέπεια τους 1ους και 2ους νικητές κάθε κατηγορίας.
Ταμπλώ τελικής φάσης Foivos tennis cup 2012 
   Ακολουθούν φωτογραφίες από το τουρνουά, ενώ ετοιμάζεται video με τα highlights του πρωταθλήματος :






























Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προπόνηση τένις στο σπίτι: Volume I

Ποιό είναι το σωστό μέγεθος λαβής ρακέτας? - grip size.

Οι νικητές του 2oυ Olympic Village tennis Open