Γιορτη τένις - τελετή λήξης σαιζόν 2009-2010

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου ο "Φοίβος" με αφορμή την ολοκλήρωση του foivos tennis cup 2010 διοργάνωσε εκδήλωση στα γήπεδα του τένις του Ολυμπιακού Χωριού .Το πρόγραμμα της εκδήλωσης αυτής, περιελάμβανε την διεξαγωγή των τελικών του πρωταθλήματος, τις απονομές των επάθλων στους νικητές , καθώς και στη συνέχεια.. πάρτι με μουσική, φαγητό και ποτά.
Μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν τα γήπεδα του τένις, και παρακολούθησαν τους τελικούς, το επίπεδο των οποίων, κάθε χρονιά εμφανίζεται και πιο αναβαθμισμένο. Κάθε φέτος και καλύτερα λοιπόν , αφού η εκδήλωση του "Φοίβου" καθρεφτίζει την πετυχημένη του πορεία όχι μόνο στο τένις αλλά και στα υπόλοιπα "αδελφικά" του τμήματα. Ο Α.Σ.Ο.Χ "Φοίβος" προωθεί μέσα από τον αθλητισμό την κοινωνική συνοχή των κατοίκων του Ολυμπιακού χωριού, καλλιεργώντας στην συνείδηση τους, την έννοια της κοινότητας. Το γεγονός αυτό αποτελεί από μόνο του μεγάλη επιτυχία του "Φοίβου" και τέτοιου είδους εκδηλώσεις, ενισχύουν αυτό το σκοπό. Αρωγός σ' αυτή την προσπάθεια στέκεται ο όμιλος φροντιστηρίων ΧΡΟΝΟΣ και γι' αυτό το λόγο, το διοικητικό συμβούλιο του "Φοίβου", με τον πρόεδρο του, Κατσούλα Λάμπρο απένειμε στον Νικόλαο Ντέλλα τιμητική πλακέτα, απαλύνοντας έτσι τον.. πόνο του για τον πρόωρο αποκλεισμό του από το τουρνουά τένις του ομίλου μας.
Τα παιδικά χαμόγελα έδιναν επιπλέον χρώμα στα γήπεδα τένις του Ολυμπιακού χωριού , και είναι (τα παιδιά) για μας, νικητές ευθύς εξαρχής, απλά και μόνο με την συμμετοχή τους ,την προσπάθεια τους και την απόδοσή τους , χωρίς απαραίτητα να έχουν κατακτήσει την πρώτη θέση.
Οι απονομές έγιναν μέσα σε ζεστό κλίμα, με τις φιλοφρονήσεις και τα πειράγματα μεταξύ των παρευρισκόμενων να δίνουν και να παίρνουν, ενώ η κλήρωση των δώρων τένις που με τόση αγωνία περίμεναν οι μικροί μας φίλοι, συντελέστηκε προς το τέλος της βραδιάς αποτελώντας έτσι το κερασάκι στην τούρτα για την φετινή μας γιορτή.
Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση(μπορείτε να επισκεφτείτε και το νέο blog του ΑΣΟΧ ΦΟΙΒΟΣ , όπως και στο www.olympicvillagenews.gr για να δείτε και να διαβάσετε περισσότερα για την εκδήλωση αλλά και για να περιηγηθείτε και να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για όλα τα αθλήματα του Φοίβου!!) :

Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Θα ήθελα ακόμη μια φορά να επανέλθω στις ημέρες μας του τένις.

Θα ήθελα τους προπονητές και ιδιαίτερα το Νίκο, και είμαι βέβαιος ότι μιλώ εξ ονόματος όλων όσων συμμετείχαν, να ευχαριστήσω. Είχαμε ένα φανταστικό τουρνουά. Με το τρόπο πως οργάνωσε αυτό το τουρνουά αισθανόσουν ότι απολαμβάνει αυτό που κάνει. Και με πολλή υπομονή. Δεν είναι εύκολο να ληφθεί υπόψη η ημερήσια διάταξη όλων των παικτών μαζί, αλλά το αγωνιστικό πρόγραμμα πήγε πολύ καλά.
Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες. Fair Play ήταν το κύριο χαρακτηριστικό των αγώνων.

Τον Ιανουάριο 2010 άρχισα να προπονηθώ στο Φοίβος και αμέσως ενθουσιάστηκα. Δεν είναι μόνο η φυσική πλευρά του τένις, αλλά η ωραίο ατμόσφαιρα που υπάρχει και αυτό είναι η προτεραιότητά μου στο τένις. Έτσι έχω πίσω την όμορφη αίσθηση του τένις μετά από μια μακρύ στάση.
Το Club Championship ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσω εμπειρία και να γνωρίσω άλλους μέλη της λέσχης και αυτό σε μια φιλική αθλητική ατμόσφαιρα με αρχάριους, αλλά και με πιο έμπειρους παίκτες.


Ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή και συνεισφορά τους σε αυτό το υπέροχο τουρνουά!

Ζητώ συγνώμη για τυχόν λάθη γραφής γιατί αυτό μπορεί να συμβεί εάν είσαι ολλανδέζα!

Υβόν
Ο χρήστης Nikos S είπε…
Ευχαριστώ πολυ Υβόν, και μιλώ κ εγώ εκ μέρους των υπολοίπων συνεργάτων, αλλά και του "Φοίβου" γενικότερα. Παρότι τα ελληνικά όπως είπες κι εσύ, δεν είναι η μητρική σου γλώσσα, έχεις γράψει πολύ όμορφα...Εξάλλου αυτό που ομορφαίνει τις προτάσεις μας δεν είναι οι λέξεις που χρησιμοποιούμε άλλα αυτό που τελικά θέλουμε να πούμε με αυτές.Μόνο και μόνο που μπήκες στον κόπο να αφήσεις αυτό το μήνυμα, δείχνει την εκτίμηση σου για ότι έχει γίνει εως τώρα στον σύλλογο μας. Πράγματι απολαμβάνω αυτό που κάνω και το απολαμβάνω ακόμα περισσότερο όταν έχω τέτοιου είδους ανταπόκριση.Σ'ευχαριστώ και πάλι!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προπόνηση τένις στο σπίτι: Volume I

Ποιό είναι το σωστό μέγεθος λαβής ρακέτας? - grip size.

Οι νικητές του 2oυ Olympic Village tennis Open