Δηλώσεις συμμετοχής για το 7ο Εσωτερικό τουρνουά Foivos tennis cup 2014

Ημερομηνίες αγώνων:

Έναρξη: Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 
Λήξη: Σάββατο 21 Ιουνίου 2014     

Ημερομηνίες δήλωσης συμμετοχής¨:
Έναρξη: Δευτέρα 5 Μαΐου 
Λήξη: Παρασκευή 23  Μαΐου  


Κατηγορίες παιδιών:

1.Κόκκινο επίπεδο
2.Πορτοκαλί επίπεδο
3.Πράσινο επίπεδο
4.Κίτρινο επίπεδο
5.Ομαδικό κόκκινο επίπεδο
6.Διπλό πορτοκαλί (και ως μεικτό)
7.Διπλό πράσινο (και ως μεικτό)




Κατηγορίες Ενηλίκων:

1. Κατηγορία ανδρών 3 χρόνων και κάτω
2. Κατηγορία ανδρών 4 χρόνων και πάνω
3. Κατηγορία γυναικών 3 χρόνων και κάτω
4. Κατηγορία γυναικών 4 χρόνων και πάνω.
5. Διπλό ανδρών
6. Διπλό γυναικών
7. Μεικτό διπλό.






Τρόπος διεξαγωγής στο μονό:

Αναφορικά με την πορεία προς την τελική κατάληξη των αγώνων:

 Σε κάθε κατηγορία το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με τους συμμετέχοντες να χωρίζονται σε 4 έως 8 ομίλους.Οι μαθητές δηλαδή ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που συμμετέχουν στον όμιλο θα παίξουν το λιγότερο από 3 έως 7 αγώνες, χωρίς σε αυτούς να συμπεριλαμβάνονται οι αγώνες της τελικής φάσης των νοκ αουτ.
Ανάλογα με τον αριθμό των ομίλων θα έχουμε και τις εξής περιπτώσεις:
  • Αν οι όμιλοι είναι 4 και  περιλαμβάνουν από 4 άτομα και κάτω, οι 2 πρώτοι από κάθε όμιλο σχηματίζουν ένα 8αρι ταμπλό που  προκρίνονται στους αγώνες νοκ άουτ. 
  • Αν οι όμιλοι είναι 4 και περιλαμβάνουν από 5 ως 8 άτομα, οι 4 πρώτοι προκρίνονται σε ένα 16αρι ταμπλό.
  • Αν οι όμιλοι είναι 8 θα περιλαμβάνουν το πολύ 5 άτομα και απο αυτά θα προκρίνονται τα 2 σε ένα 16 ταμπλό.
  • Αν ένας ή 2 όμιλοι έχουν πάνω από 4 άτομα και οι άλλοι 2 έχουν 4 τότε θα προκρίνονται οι 2 από τους αθλητές του κάθε ομίλου.
  •  Οι κατηγορίες που έχουν 2 ομίλους προκρίνονται οι 2 από τους συμμετέχοντες και σχηματίζουν 4αρι ταμπλό. 

Αναφορικά με τον τρόπο διεξαγωγής κάθε παιχνιδιού μονού ανάλογα με την κατηγορία:


  1. Κατηγορία ανδρών και γυναικών 3 χρονών και κάτω και γυναικών 4 ετών και πάνω: 2 νικηφόρα σετ των 4 games.Σε περίπτωση ισοπαλίας 1 - 1 στα σετ παίζεται ένα tie break στα 10. Στην φάση των νοκ άουτ, στους ημιτελικούς και τελικούς θα παιχτούν 2 νικηφόρα σετ των 6 και σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 ένα tie break στα 10.
  2. Κατηγορία ανδρών 4 χρονών και πάνω & παιδιών κίτρινου επιπέδου:Οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν στα 2 νικηφόρα set των 6 games (6-6 tie-break των 7 πόντων) και σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 set θα διεξάγεται match tie-break των 10 πόντων εκτός από τους ημιτελικούς και τους τελικούς οι αγώνες θα παιχτούν στα 2 νικηφόρα set των 6 games με tie-break σε όλα τα set.
  3. Κατηγορία πορτοκαλί και πράσινου επιπέδου για παιδιά: 2 μίνι σετ των 4 games (4-4 tie-break των 7 πόντων) και σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 set θα διεξάγεται match tie-break των 7 πόντων.
  4. Κατηγορία κόκκινου επιπέδου: Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε ομίλους χωρίς διασταύρωση σε ζευγάρια όπως στο Junior Olympic Village tennis Open σε 3 tie breaks των 7. Το ομαδικό πρωτάθλημα κόκκινου επιπέδου θα διεξαχθεί  με το χρονικό όριο των 7 λεπτών την τελευταία μέρα των αγώνων το Σάββατο 21 Ιουνίου με ομάδες που θα φτιαχτούν από τα παιδιά με την βοήθεια των προπονητών.Οι  προπονήσεις για τα παιδιά του κόκκινου επιπέδου συνεχίζονται μέχρι και την Πέμπτη 19 Ιουνίου.



Τρόπος διεξαγωγής στο διπλό και στο μεικτό διπλό σε όλα τα επίπεδα:

Οι αγώνες των διπλών θα διεξαχθούν με το σύστημα knock out with consolation.Αυτό σημαίνει ότι εκτός από το αρχικό ταμπλό θα δημιουργηθεί άλλο ένα από τα ζευγάρια που χάσανε στον 1ο τους αγώνα, ακόμα και αν περάσανε τον 1ο γύρο με bye.H ήττα και στον δεύτερο αγώνα του ζευγαριού, σημαίνει αυτόματο αποκλεισμό σε οποιοδήποτε ταμπλό.
 Οι αγώνες των διπλών και μεικτών διπλών θα παίζονται στα 2 νικηφόρα σετ των 6 χωρίς πλεονέκτημα.Στο μεικτό διπλό όταν το game είναι 40-40 o παίκτης που σερβίρει πρέπει να εκτελέσει το σερβίς στον αντίπαλο παίκτη του ιδίου φύλου.Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 στα σετ θα παίζεται ένα καθοριστικό σετ σε μορφή tie - break των 10 πόντων.
  



Χώρος και οργάνωση:

Ο  ΑΣΟΧ ΦΟΙΒΟΣ διοργανώνει το " 7ο Foivos tennis cup 2014" στις εγκαταστάσεις των γηπέδων τένις του Ολυμπιακού Χωριού.



 Ημέρες και ώρες διεξαγωγής:  

Το τουρνουά θα διεξαχθεί  την Τετάρτη 28 Μαΐου  μέχρι και το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014Καθημερινά από τις 16:00 μέχρι τις 22.00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ ..
Σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών δύναται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην ώρα έναρξης και στο πρόγραμμα των αγώνων.

Επιφάνεια:
4 γήπεδα green set.

Οργανωτική επιτροπή:
Σωτηρόπουλος Νίκος
Χασιώτη Κέλλυ
Καρατζα Εύη




Υποχρεώσεις αγωνιζόμενων:

Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να προσέρχονται 10 λεπτά πριν τον αγώνα τους στην γραμματεία. Αθλητής/-τρια που δεν θα παρουσιαστεί εντός 20 λεπτών από την προγραμματισμένη ώρα της συνάντησης θα χάνει τον αγώνα.

Η πρόληψη της υγείας του κάθε αθλητή/-τριας είναι προσωπική του ευθύνη.



Πληροφορίες δήλωσης συμμετοχής:

Ημερομηνίες:
Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να πραγματοποιηθούν έως και την Παρασκευή 23 Μαΐου .


Τρόποι δήλωσης συμμετοχής:

  • Με ηλεκτρονική υποβολή  φόρμας συμμετοχής (που θα βρείτε πιο κάτω)
  • Με ηλεκτρονική υποβολή της φόρμας συμμετοχής μέσω της γραμματείας στα γραφεία του Α.Σ.Ο.Χ "Φοίβος".



Διευκρινίσεις δήλωσης συμμετοχής:

Στη δήλωση συμμετοχής οι αθλητές/-τριες πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφουν
  • Ημερομηνία γεννήσεως 
  • Κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας
  • Email (εφόσον διαθέτουν)
  • Ηλικία
  • Επίπεδό 
  • Χρόνια ενασχόλησης με το τένις
  • Ημέρα και ώρες που δεν μπορούν να αγωνισθούν.
  • Η Γραμματεία των αγώνων θα λάβει υπ’ όψιν της τις ιδιαιτερότητες που θα δηλωθούν στον καταρτισμό του προγράμματος και θα τις ικανοποιεί μόνο σε περίπτωση που αυτό είναι εφικτό σε σχέση με την δυνατότητα υλοποίησης του προγράμματος των αγώνων. 
  • Σε περίπτωση μη συμφωνίας των αθλητών/-τριών στην ώρα του αγώνα θα γίνεται κλήρωση και ο νικητής θα επιλέξει την ημέρα και ώρα διεξαγωγής.
  • Σε περίπτωση που το χρονικό όριο του προγράμματος το απαιτεί, ο αθλητής/-τρια  ενδέχεται να αγωνισθεί σε 2 αγώνες ημερησίως.




Χρηματική εισφορά:

Είναι η τιμή της μηνιαίας συνδρομής του κάθε μαθητή είτε πρόκειται για ενήλικα είτε για παιδί.(ότι πληρώνει δηλαδή κάθε μήνα έως τώρα). Ο τρόπος διεξαγωγής του τουρνουά(σε ομίλους) οι πολλές κατηγορίες και οι αγώνες και τα Σαββατοκύριακα έχουν ως σκοπό να εξασφαλίσουν την μέγιστη συμμετοχή των μαθητών σε αυτό. Η συμμετοχή δεν είναι υποχρεωτική, ωστόσο επιθυμία μας είναι να συμμετάσχουν όλοι οι μαθητές μας.



Πρόγραμμα πρωταθλήματος:

Κλήρωση αγώνων:

Η κλήρωση για τον καθορισμό των ομίλων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Μαΐου και ώρα 13.30 στα γραφεία του ΑΣΟΧ «ΦΟΙΒΟΥ». Σε κάθε όμιλο θα τεθούν 2 επικεφαλής με κατάταξη στηριζόμενη στην πορεία των μαθητών στα 2 τελευταία εσωτερικά τουρνουά(Χριστούγεννα 2013 και Ιούνιος 2013)και την εκτίμηση των προπονητών.Σε ποιο όμιλο θα είναι και ποιοι ή ποιες 2 θα είναι μαζί, αυτό θα καθοριστεί και πάλι με κλήρωση.

Ενημέρωση αγωνιζόμενων:

Οι όμιλοι, τα ταμπλό και το πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτηθεί σε πίνακα του ομίλου καθώς και στην ιστοσελίδα  http://foivostennis.blogspot.gr
Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να ενημερώνονται με δική τους ευθύνη για την ημέρα και ώρα τέλεσης του αγώνα τους.
Οι αγωνιζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τις ώρες και ημέρες των αγώνων τους από  την  Κυριακή 25 Μαΐου  και ώρα 21:00.
- ηλεκτρονικά στις ιστοσελίδες  http://foivostennis.blogspot.gr 
Με την έναρξη τoυ τουρνουά (Τετάρτη 28/5/2014) τα τηλέφωνα επικοινωνίας με την οργανωτική επιτροπή του τουρνουά, είναι τα εξής:  210 2467447 , 6977456190 & 6936672077



Αποδοχή όρων συμμετοχής:

  Mε την υποβολή των στοιχείων μου και την αποδοχή της συμμετοχής μου στο τουρνουά, δηλώνω υπεύθυνα ότι συμμετέχω στο "Foivos tennis cup 2014" με απόλυτη προσωπική μου ευθύνη,  έχοντας προηγουμένως προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Παραιτούμαι από κάθε απαίτηση εναντίον του ΑΣΟΧ «ΦΟΙΒΟΣ» για κάθε ζημιά ή βλάβη που είτε τυχόν υποστώ, είτε προκαλέσω σε τρίτους από οποιαδήποτε αιτία στα πλαίσια της εν λόγω διοργάνωσης,



ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ « Φ Ο Ι Β Ο Σ »
Κάχι Καχιασβίλι 1, Ολυμπιακό Χωριό, Τ.Κ 136 77
Τηλ. & Φαξ: 210 24 67 447   , Κιν.:     6977456190.
E-mail: asox.foivos@gmail.com



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προπόνηση τένις στο σπίτι: Volume I

Ποιό είναι το σωστό μέγεθος λαβής ρακέτας? - grip size.

Οι νικητές του 2oυ Olympic Village tennis Open