2ο Εσωτερικό τουρνουά Χριστουγέννων 2013

   Όπως προέβλεπε ο ετήσιος προγραμματισμός μας, το τμήμα τένις του Α.Σ.Ο.Χ "Φοίβου" διοργανώνει και φέτος το  2ο Εσωτερικό τουρνουά Χριστουγέννων"  για τους μαθητές όλων των επιπέδων που προπονούνται στον όμιλό μας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές μας, εν ενεργεία και μη. Περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω:

Ημερομηνίες αγώνων:

Έναρξη:  Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013
Λήξη:     Κυριακή  22 Δεκεμβρίου 2013

Κατηγορίες:

1. Κατηγορία ανδρών 
2. Κατηγορία γυναικών
3. Κατηγορία 2ης ευκαιρίας για τους άνδρες που αποκλείστηκαν  από τον 1ο γύρο.
4. Κατηγορία 2ης ευκαιρίας για τις γυναίκες που αποκλείστηκαν  από τον 1ο γύρο.
5. Κατηγορία πορτοκαλί επιπέδου για παιδιά
6. Κατηγορία πορτοκαλί επιπέδου για αρχάριους ενήλικες.
7 .Κατηγορία πράσινου επιπέδου για παιδιά.
6. Ομαδικό πρωτάθλημα κόκκινου επιπέδου.

Τρόπος διεξαγωγής:

 Οι συμμετέχοντες  στις κατηγορίες των ανδρών θα αγωνιστούν στα 2 νικηφόρα set των 6 games (6-6 tie-break των 7 πόντων) και σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 set θα διεξάγεται match tie-break των 10 πόντων εκτός από τους ημιτελικούς και τους τελικούς οι αγώνες θα παιχτούν στα 2 νικηφόρα set των 6 games με tie-break σε όλα τα set.Στις κατηγορίες των γυναικών οι συμμετέχουσες θα αγωνιστούν στα 2 νικηφόρα σετ των 4  games (4-4 tie-break των 7 πόντων) και σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 set θα διεξάγεται match tie-break των 10 πόντων, εκτός από τους ημιτελικούς και τους τελικούς που τα σετ θα ναι των 6.
  Στην κατηγορία πορτοκαλί και πράσινου επιπέδου για παιδιά θα παιχτούν 2 μίνι σετ των 4 games (4-4 tie-break των 7 πόντων) και σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 set θα διεξάγεται match tie-break των 7 πόντων.
  Στην κατηγορία πορτοκαλί επιπέδου για αρχάριους ενήλικες θα παιχτούν 2 μίνι σετ των 4 games (4-4 tie-break των 7 πόντων) και σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 set θα διεξάγεται match tie-break των 7 πόντων.
 Το ομαδικό πρωτάθλημα κόκκινου επιπέδου θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου σε ομάδες παιδιών που θα αγωνιστούν με το χρονικό όριο των 8 λεπτών η καθεμία.

Χώρος και οργάνωση:

Ο  ΑΣΟΧ ΦΟΙΒΟΣ διοργανώνει το " Εσωτερικό τουρνουά Χριστουγέννων" στις εγκαταστάσεις των γηπέδων τένις του Ολυμπιακού Χωριού.



 Ημέρες και ώρες διεξαγωγής:  

Την Παρασκευή( από τις 16:00 μ.μ) και τα Σαββατοκύριακα από τις 7 Δεκεμβρίου μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου από τις 10:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ .Κατ'εξαίρεση αγώνες θα διεξάγονται  και την Τετάρτη από τις 16.00 μέχρι τις 18.00 και και από τις 21.00 μέχρι τις 22.30 την ίδια ημέρα.
Σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών δύναται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην ώρα έναρξης και στο πρόγραμμα των αγώνων καθώς και μετακίνηση του τουρνουά χρονικά μετά τα Χριστούγεννα.

Επιφάνεια:
4 γήπεδα green set.

Οργανωτική επιτροπή:
Νίκος Σωτηρόπουλος (επιδιαιτητής)
Κέλλυ Χασιώτη
Κώστας Σακκής


Υποχρεώσεις αγωνιζόμενων:

Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να προσέρχονται 10 λεπτά πριν τον αγώνα τους στην γραμματεία. Αθλητής/-τρια που δεν θα παρουσιαστεί εντός 20 λεπτών από την προγραμματισμένη ώρα της συνάντησης θα χάνει τον αγώνα.

Η πρόληψη της υγείας του κάθε αθλητή/-τριας είναι προσωπική του ευθύνη.



Πληροφορίες δήλωσης συμμετοχής:

Ημερομηνίες:
Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να πραγματοποιηθούν έως και την  Πέμπτη  5 Δεκεμβρίου  2013 και ώρα 20:00.
Οι πιθανές αποσύρσεις δήλωσης θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως και την Τετάρτη 4  Δεκεμβρίου  2013 και ώρα 20:00.

Τρόποι δήλωσης συμμετοχής:

Με ηλεκτρονική υποβολή  φόρμας συμμετοχής (που θα βρείτε πιο κάτω)



Διευκρινίσεις δήλωσης συμμετοχής:

Στη δήλωση συμμετοχής οι αθλητές/-τριες πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφουν
Ημερομηνία γεννήσεως 
Κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας
Email (εφόσον διαθέτουν,αν δεν υπάρχει σημειώνουν με λατινικούς χαρακτήρες, no email)
• Ηλικία
Ημέρα και ώρες που δεν μπορούν να αγωνισθούν.
Η Γραμματεία των αγώνων θα λάβει υπ’ όψιν της τις ιδιαιτερότητες που θα δηλωθούν στον καταρτισμό του προγράμματος και θα τις ικανοποιεί μόνο σε περίπτωση που αυτό είναι εφικτό σε σχέση με την δυνατότητα υλοποίησης του προγράμματος των αγώνων. 
Σε περίπτωση μη συμφωνίας των αθλητών/-τριών στην ώρα του αγώνα θα γίνεται κλήρωση και ο νικητής θα επιλέξει την ημέρα και ώρα διεξαγωγής.
Σε περίπτωση που το χρονικό όριο του προγράμματος το απαιτεί, ο αθλητής/-τρια  ενδέχεται να αγωνισθεί σε 2 αγώνες ημερησίως.




Χρηματική εισφορά:

10 ευρώ για τους ενήλικες. Η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν, εκτός από τους εφήβους που θα αγωνιστούν στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών.



Πρόγραμμα πρωταθλήματος:

Κλήρωση αγώνων:

Η κλήρωση για τον καθορισμό του προγράμματος των αγώνων θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου  και ώρα 21.15 στα γραφεία του ΑΣΟΧ «ΦΟΙΒΟΥ».

Ενημέρωση αγωνιζόμενων:

Το πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτηθεί σε πίνακα του ομίλου καθώς και στην ιστοσελίδα  http://foivostennis.blogspot.gr
Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να ενημερώνονται με δική τους ευθύνη για την ημέρα και ώρα τέλεσης του αγώνα τους.
Οι αγωνιζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για την ώρα του αγώνα τους από  την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00
- ηλεκτρονικά στις ιστοσελίδες  http://foivostennis.blogspot.gr 
Απο την Παρασκευή 6/12/2012  τα τηλέφωνα επικοινωνίας με την οργανωτική επιτροπή του τουρνουά, είναι τα εξής:  210 2467447, 6936672077 & 6977456190 



Αποδοχή όρων συμμετοχής:

  Mε την υποβολή των στοιχείων μου και την αποδοχή της συμμετοχής μου στο τουρνουά δηλώνω υπεύθυνα ότι συμμετέχω στο 2ο Εσωτερικό Χριστουγέννων Α.Σ.Ο.Χ "Φοίβος' με απόλυτη προσωπική μου ευθύνη,  έχοντας προηγουμένως προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Παραιτούμαι από κάθε απαίτηση εναντίον του ΑΣΟΧ «ΦΟΙΒΟΣ» για κάθε ζημιά ή βλάβη που είτε τυχόν υποστώ, είτε προκαλέσω σε τρίτους από οποιαδήποτε αιτία στα πλαίσια της εν λόγω διοργάνωσης,



ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ « Φ Ο Ι Β Ο Σ »
Κάχι Καχιασβίλι 1, Ολυμπιακό Χωριό, Τ.Κ 136 77
Τηλ. & Φαξ: 210 24 67 447   , Κιν.:    6977456190
E-mail: asox.foivos@gmail.com

Δηλώστε την συμμετοχή σας στην παρακάτω φόρμα(αν η φόρμα δεν εμφανίζεται συμπληρώστε την στον ακόλουθο σύνδεσμο: Φόρμα συμμετοχής στο εσωτερικό Χριστουγέννων) :




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προπόνηση τένις στο σπίτι: Volume I

Ποιό είναι το σωστό μέγεθος λαβής ρακέτας? - grip size.

Οι νικητές του 2oυ Olympic Village tennis Open